Enigmatické variace

Enigmatické variace

představení ZRUŠENO divadelní představení v hlavní roli s Martinem Stránským

DIVADELNÍ PŘEDSTAVENÍ ZRUŠENO - PŘESOUVÁ SE NA ROK 2021, VSTUPNÉ SE VRACÍ - on-line/na účty, hotovostní nákupy v Městském klubu (vzhledem k home/office po telefonické domluvě), nebo v IC na Husově náměstí. Storno na základě předložení vstupenek.

Detektivní komedie „Enigmatické variace“ odhaluje tajemství mezi dvěma muži a nepřítomnou ženou většinou s humorem. Někdy ale i s puškou v ruce…

„Být vstřícný, to je úpadek,“ tvrdí slavný spisovatel, nositel Nobelovy ceny Abel Znorko, vyhlášený svou arogancí. Už léta žije sám, na vzdáleném ostrově v Norském moři; nepřijímá návštěvy a razantně odmítá všechna interview. Když jej ale osloví novinář jednoho regionálního deníku, překvapivě souhlasí. Čeká ho rozhovor o jeho zatím poslední, nejuznávanější knize „Zapřená láska“ – románu složeném z vášnivých milostných dopisů, který věnoval H.M. Koho skrývají tyto iniciály? Co dalšího spisovatel tají? A o čem všem ví novinář? Enigma – záhadu, zastřenější než se zdálo, budou postupně – s jízlivostí i odzbrojujícím citem – oba muži odkrývat.

Datum lokální premiéry: 19. říjen 2020

Informace o akci a jejím konání

Hrají

  • Martin Stránský, Abel Znorko
  • Jan Maléř, Erik Larsen

Zůstaňte informováni o našich novinkách

Přihlašte se do našeho newsletteru a budeme Vám zasílat novinky přímo na e-mail.