Novoměstská filharmonie v opeře

Novoměstská filharmonie v opeře

koncert přesunut na rok 2021 - REZERVACE zůstávají v platnosti - Nadšení muzikanti s Jaroslavem Rybáčkem se vydávají do světa opery

vzhledem k situaci je koncert přesunut na rok 2021, o termínu se zatím jedná. rezervované vstupenky na www.mestskyklub.cz (max. počet míst na jednu rezervaci je 6). zůstávají v platnosti. O realizaci prodeje vstupenek Vás budeme, dle aktuálních vládních nařízení, průběžně informovat na webových stránkách a sociálních sítích. Děkujeme za pochopení.

Nadšení muzikanti Novoměstské filharmonie se pod vedením dirigenta Jaroslava Rybáčka vydávají do světa opery. Pro novoměstské publikum si opět připravili program nabitý nejlepšími kousky z dílen operních velikánů. Překrásným áriím přidají na kouzlu, rozvernosti, ale i dramatičnosti vynikající sólisté Lucia Bildová (soprán), členka sboru Státní opery v Praze, Václava Štěpánová (soprán), studentka operního zpěvu na konzervatoři Teplice, a šarmantní sólista operního souboru Moravského divadla Olomouc a dobrušský rodák Martin Štolba (baryton). V podání orchestru zazní např. temperamentní předehra opery Carmen G. Bizeta nebo melodie z nejslavnějšího operního dramatu C. Saint-Saënse Samson a Dalila.

Přijďte se zaposlouchat do slavných operních melodií, kterým podlehli posluchači na celém světě!

Pokud jsme se vám netrefili do termínu, neztrácejte hlavu, nabízíme vám i další data koncertů Nofi: Sobota 24.10. Koncert v Dobrušce, Neděle 25.10. Benefiční koncert v Červeném Kostelci pro Mobilní hospic Anežky České, Pondělí 26. 10. Koncert v Hradci Králové, Neděle 15.11. Koncert v České Skalici, Sobota 21.11. Koncert v Praze.

Více informací naleznete na www.nofi.cz nebo na facebookových stránkách filharmonie.

Datum lokální premiéry: 22. listopad 2020

Informace o akci a jejím konání

Zůstaňte informováni o našich novinkách

Přihlašte se do našeho newsletteru a budeme Vám zasílat novinky přímo na e-mail.