MOTANI: Velké safari & malé surikaty

MOTANI: Velké safari & malé surikaty

Pestrý cestovatelsko-geografický projekt

GEPARDÍ STEZKOU DO RÁJE ŘEKY OKAVANGO - cestovatelský projekt Kateřiny a Miloše Motani

Jsme opět v Africe. Naše kroky jako první zamíří na místo, kde se nám před lety stalo něco opravdu HODNĚ OŠKLIVÉHO. Kde nás lstivě a s nožem v ruce přepadli a okradli o naši drahou fototechniku a spoustu peněz. Ještě teď se při tom pomyšlení CELÍ CHVĚJEME. Jaká bude naše nová africká cesta? Podaří se něco vypátrat? Co tady všechno zažijeme? Zlého nebo dobrého? Podaří se nám USMÍŘIT S AFRIKOU, která nám tolik ublížila? To na začátku naší několikáté africké cesty ještě nevíme.

Poté necháme Windhoek a jeho nebezpečnou chudinskou čtvrť KATURURU za zády a vyrazíme dál do divočiny, kde našim hlavním cílem budou AFRICKÁ ZVÍŘATA.

Budeme brouzdat africkou savanou a pozorovat hbité GEPARDY. Budou tak blízko, že ucítíme i jejich po běhu zrychlený dech. Poznáme, jaké to je, dívat se této nádherné flekaté dravé šelmě přímo do očí. V zátoce Walwis Bay podnikneme na kajaku velmi veselou plavbu. Okolo nás budou dovádět a cákat divocí LACHTANI i se svými mláďaty.

Vydáme se také do skalnaté oblasti SPITZKOPPE, kde se v okolí nachází spousty drahokamů a polodrahokamů. Při večerním ohni obklopeni pouštním tichem budeme pozorovat JIŽNÍ KŘÍŽ.

Datum lokální premiéry: 25. duben 2023

Informace o akci a jejím konání

Zůstaňte informováni o našich novinkách

Přihlašte se do našeho newsletteru a budeme Vám zasílat novinky přímo na e-mail.